Завършено решение за вашите консултации

EzDent-i значително ще помогне на консултацията ви като комбинира и интегрира всички ресурси в един прост софтуер. Ако мощен консултативен инструмент като EzDent-i се комбинира с вашето обяснение, това ще доведе до повишен процент на приемане и удовлетвореност от страна на пациента.

2 В 1 КОМУНИКАЦИЯ: ДИАГНОЗА + КОНСУЛТАЦИЯ

Досега е възможно да сте разполагали с различни визуални помагала, които сте използвали за ефективна консултация. Проблемът е, че е необходимо да активирате всяка една от различните програми на отделен ектран.
Сега можете да направите 2 в 1 комуникация – с EzDent-i е възможно да се диагностицира и да се консултира едновременно на същия екран.

МОЩНА СИМУЛАЦИЯ

I Бърза симулация на импланти

Само две стъпки са необходими за симулация на импланти, измерване и избор на номер на зъба. Възможността за поставяне на виртуална надстройка и корона ще направят симулацията по-ефективна.

I Симулация на изтегляне на канал

В миналото местоположението на нервните канали беше трудно да се подчертае. Сега, когато функцията е подобрена, можете да картографирате нервния канал просто, но реалистично.

МОЯТА КУТИЯ ЗА КОНСУЛТАЦИИ

Сега можете да управлявате всички ресурси с които разполагате, като ги съберете в „Consult Box“. Създайте своя собствена папка в която запишете всеки материал, включително снимка, видео или документ и т.н. След това можете да се обърнете към нея по всяко време.

УПРАВЛЕНИЕ НА СЛУЧАЙ

С различни функции и режими за представяне, които можете да избирате, лесно можете да създавате свои собствени случаи в PDF формат, както и да ги изпращате на други – също много просто и лесно. Освен това можете да запишете вече генерираните случаи в EzDent-i, за да ги отворите по-късно.